Wie ben ik

20170811_122328Mijn naam is Rita Hunink-Sterken. Van jongs af aan hebben mensen en hun gedrag me geïnteresseerd. Mijn ouders hadden een kruidenierszaak, dus ik ben opgegroeid tussen de mensen. Waarom doen mensen wat ze doen en wat drijft ze? Maar vooral ook: wat maakt dat sommige mensen niet gelukkig zijn… verdriet hebben… steeds maar weer in hun eigen valkuil trappen…Ik had en heb een sterke passie daar wat in te mogen betekenen.
Na de middelbare school ben ik (dan ook) de verpleging in gegaan. Daar heb ik mijn man ontmoet, we zijn getrouwd, kregen kinderen, pleegkinderen en kleinkinderen.
Ondertussen had ik een carrière switch gemaakt door bij een hulpverlenende organisatie voor niet gewenst zwangeren te werken om vervolgens als docent en tutor bij de EH te gaan werken. Naast deze laatste functie ben ik een eigen coachpraktijk begonnen. De afgelopen jaren kwamen regelmatig mensen voor ‘een goed gesprek’ langs. Het op weg helpen van mensen door te luisteren en vragen te stellen gaf mij zoveel voldoening en vreugde dat ik besloot een opleiding voor coach te gaan volgen

Zo komt het dat ik van mijn passie mijn werk gemaakt heb.

Logo

De ontwerper over het logo:
Sterken Logo Final_favicon
Letterlijk is het beeld ontstaan door de twee s’en van Sterken Sterkt.
De gekleurde S, bestaat uit twee delen met een verschillende kleur. In het midden is een gat. Het sluit niet goed aan, er is iets als een obstakel. De coachvraag? lees meer